Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoană de sex feminin, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească falsă.

În data de 26.07.2013, ora 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind pe jos, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este Jivkoya C., cetăţean bulgar, în vârstă de 22 ani. Aceasta a declarat că a procedat astfel deoarece şi-a pierdut documentele de identitate în Belgia.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals şi tentativă de trecere ilegala a frontierei de stat. 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.