Halloween party ideas 2015

Ca să dea jos caloriile acumulate după chermeza de luni seară, Adrian Mititelu îşi duce jucătorii în cantonament la Dunăre.

FC Universitatea Craiova se pregăteşte să plece în primul cantonament. Echipa se va deplasa la Calafat chiar în această seară, după antrenamentul programat la ora 18, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Lotul va fi cazat la hotelul Amfiteatru, deţinut de Gică Popescu.

Cantonamentul la Calafat va dura până pe data de 3 august. Elevii lui Nicolo Napoli vor reveni apoi la Craiova, iar pe data de 6 august vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire în Austria, unde vor sta până pe 23 august.

Sursa:www.micapi.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.