Furtună devastatoare la Calafat. Acoperişul blocului B17 a fost smuls şi aruncat pe carosabil şi trotuar

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Astăzi, 5 iulie 2013, în jurul orei 15.30, a avut loc o furtună puternică în Calafat,  transformată rapid într-o tornadă aidoma celor din SUA. Acoperişul  blocului B17 a fost smuls şi aruncat la peste 20 m de scara imobilului.   Cea mai mare parte  a  acestuia  a acoperit parcarea din apropiere , producând avarii minore unui Volkswagen care urma să fie înmatriculat. La scurt timp după încetarea furtunii, autorităţile locale împreună cu primarul şi viceprimarul s-au deplasat la faţa locului, mobilizând o echipă a primăriei care să degajeze carosabilul , adunând toate bucăţile smulse din acoperiş. A fost o mobilizare exemplară,  locatarilor  blocului în cauză s-au alăturat  şi oameni  din scările învecinate, pentru a face ordine în parcare şi a elimina resturile de scândură şi tablă.  Această situaţie ar trebui să nu se mai repete, iar cei care vor dori din acest moment să realizeze astfel de construcţii să respecte normele  tehnice în vigoare.

Se cunoaşte bine situaţia financiară a oamenilor  şi este de apreciat faptul că au reuşit cu forţe proprii să facă aceste acoperişuri,  însă  s-ar putea să  nu vorbim la următoarea tornadă din Calafat   de un far spart la o maşină din parcare, ci de o viaţă care nu poate fi cumpărată sau reparată.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.