Halloween party ideas 2015


Astăzi, 5 iulie 2013, în jurul orei 15.30, a avut loc o furtună puternică în Calafat,  transformată rapid într-o tornadă aidoma celor din SUA. Acoperişul  blocului B17 a fost smuls şi aruncat la peste 20 m de scara imobilului.   Cea mai mare parte  a  acestuia  a acoperit parcarea din apropiere , producând avarii minore unui Volkswagen care urma să fie înmatriculat. La scurt timp după încetarea furtunii, autorităţile locale împreună cu primarul şi viceprimarul s-au deplasat la faţa locului, mobilizând o echipă a primăriei care să degajeze carosabilul , adunând toate bucăţile smulse din acoperiş. A fost o mobilizare exemplară,  locatarilor  blocului în cauză s-au alăturat  şi oameni  din scările învecinate, pentru a face ordine în parcare şi a elimina resturile de scândură şi tablă.  Această situaţie ar trebui să nu se mai repete, iar cei care vor dori din acest moment să realizeze astfel de construcţii să respecte normele  tehnice în vigoare.

Se cunoaşte bine situaţia financiară a oamenilor  şi este de apreciat faptul că au reuşit cu forţe proprii să facă aceste acoperişuri,  însă  s-ar putea să  nu vorbim la următoarea tornadă din Calafat   de un far spart la o maşină din parcare, ci de o viaţă care nu poate fi cumpărată sau reparată.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.