Halloween party ideas 2015

Joi, 11 iulie, ca urmare a neachitării debitelor restante, S.C. Compania de Apa Oltenia S.A. va trece la sistarea furnizării serviciului de alimentare cu apa potabila, in conformitate cu prevederile legale specifice aflate in vigoare, pentru blocurile/scările de bloc din cartierul Cobuz, din municipiul Calafat, după cum urmează:

- Blocurile: B1, B15, D3, D7, E1, E2, E5, E7, E8, E9, I1, I5, I10, I13, J1, J4 sc.2, J17, M9, M15, M17, M24, M25, U5

Informăm utilizatorii din aceste blocuri, că trebuie să coopereze în sensul recuperării debitelor restante, în caz contrar S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. va fi nevoită să recurgă la debranșarea blocurilor/scărilor de bloc respective prin săpătură pe domeniul public.
Costurile aferente acestor lucrări de debranșare – rebranșare vor fi suportate, conform reglementărilor legale, de către utilizatorii în cauză.
Măsura sistarii furnizarii serviciului de alimentare cu apă potabilă, ca urmare a neachitarii debitelor restante, va continua și în perioada următoare.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.