Halloween party ideas 2015

Doi tineri au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Craiova cu multiple contuzii, iar a treia persoană a suferit vătămări corporale uşoare după ce autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ. Incidentul s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 56 Craiova - Calafat, pe raza comunei Perişor, pe sensul de mers către Calafat. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, Gheorghe Marinaş, de 24 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Audi înmatriculat în Bulgaria, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în decor, autoturismul fiind serios avariat.

 Conducătorul auto şi pasagera de pe scaunul din dreapta acestuia au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spital, cu mai multe contuzii.

Cei doi tineri ajunşi la Urgenţă au fost externaţi după câteva ore, în urma investigaţiilor medicale constatându-se că nici unul nu prezenta fracturi care să necesite internarea, primind însă recomandări de tratament la domiciliu.
Conform IPJ Dolj, pe numele lui Gheorghe Marinaş se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.