Bănia, eterna comedie! / Craiova ar putea rămâne fără ambele echipe

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În dispută pentru palmares, nume, etc, cele două Universităţi pot fi scoase din competiţie chiar dacă vor fi înscrise de FRF
Disputa mediatică dintre cele două echipe apărute sau reapărute la Craiova în vara aceasta ar putea rămâne singura, fiindcă ambele ar putea dispărea înainte de a evolua într-un meci oficial. CS Universitatea ar avea chiar şanse minime să participe în liga secundă. Adrian Mititelu este doar primul care contestă înscrierea în Liga a II-a a clubului care s-a asociat cu Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj.

Astfel, după precedentul „Rapid-Chiajna”, este clar că Tribunalul Sportiv de la Lausanne ar putea da dreptate oricărei echipe care i s-ar adresa, contestând dreptul de joc al CS Universitatea în Liga a II-a. Interesate direct ar fi echipele care au retrogradat în Liga a III-a, care s-ar afla astfel în situaţia Concordiei Chiajna. Chiar dacă îşi arogă istoria Ştiinţei, clubul este înscris la FRF în vara aceasta, astfel încât nu ar avea dreptul de a evolua în eşalonul al doilea, ci doar în campionatul judeţean.
De asemenea, chiar dacă va fi înscrisă în Liga a II-a, cealaltă echipă, a lui Adrian Mititelu, ar putea avea probleme cu programarea, datoriile societăţii pe care funcţionează clubul fiind mari şi trebuind achitate. Salvarea ar reprezenta-o totuşi starea de insolvenţă în care se află FC U Craiova SA, care ar proteja-o astfel, însă rămâne de stabilit planul de reorganizare, în funcţie de aprobarea acestuia echipa putând „supravieţui” la nivelul eşalonului secund.

CS U Craiova – Vişina Nouă, joi, pe „Ion Oblemenco”?

CS Universitatea a finalizat deja două cantonamente, la Mogoşoaia şi la Zlatibor (Serbia), în care a jucat 6 amicale, 3 câştigate şi 3 pierdute, iar mâine, după două zile de pauză, ar trebui să se reunească în premieră la Craiova, pentru un stagiu de acomodare. Cantonamentul din Lunca Jiului nu este însă renovat, aşa că lotul CS Universitatea s-ar reloca în apropierea Băniei, la Beharca. Echipa lui Lincar are programat şi un meci de pregătire, cu Sportul Vişina Nouă (Liga a III-a), joi, pe stadionul „Ion Oblemenco”, ora nefiind certă, deşi 10.30 era avansată iniţial. Planul celor de la CS Universitatea este să plece la finalul acestei săptămâni într-un al treilea cantonament, la Câmpina, unde ar mai disputa alte 3 meciuri de verificare.

Echipa lui Mititelu a învins Minerul Motru

După ce a învins pe FC Balş (Liga a III-a) cu 3-1, la Calafat, echipa lui Adrian Mititelu a trecut cu 2-1 de Minerul Motru (Liga a II-a), într-un amical disputat sâmbătă seară, pe stadionul „Municipal“ din Turnu Severin. Căpitan de echipă, Robert Săceanu a deschis scorul în minutul 12, dintr-un penalty obţinut de Claudiu Bălan, iar Petre Goge a majorat avantajul zece minute mai târziu. Stanciu a redus din handicap dintr-o lovitură indirectă din careu, în prelungiri, când arbitrul Marian Balaci l-a şi eliminat pe Săceanu. Nicolo Napoli i-a folosit pe: Hotoboc – Mitic, Acka, Cosic, Buşu – Goge, Săceanu, Mârzeanu, Nicolae – Stoianof, Bălan, intrând pe parcurs şi: Preda – Jaksic, Dinu, Corrace, Rioşanu, Frăsineanu, Ciocârlă, Aboah, Avram, Gigi Mititelu. De partea cealaltă, Ştefan Nanu a început cu: C. Popescu –Hanu, Dicu, M. Laurenţiu, C: Laurenţiu – Şeroni, Rada, Chirea, Răduca –Buciuman, Stoenac, intrând apoi: D. Popescu – Ştefan, Cernica, Inclăzan, Muntean, Draşcă şi Stanciu.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.