Halloween party ideas 2015

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, au depistat azi-noapte, un bărbat care conducea prin localitate sub influența băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, la ora 01.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Dolj, desfăşurând activităţi de supraveghere şi control trafic, l-au depistat pe B. Gheorghe, de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie, din Calafat, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia, oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentrație alcoolică în sânge peste limita legală.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.