Dăbuleni şi Vaugneray-primul pas spre înfrăţire

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
La iniţiativa Consulului General al Romaniei la Lyon, Gabriela Dăncău, în perioada 26-27 august a.c., vice-primarul comunei Vaugneray din Franţa şi consilier municipal, Genevieve Hector, va vizita localitatea Dăbuleni din judeţul Dolj.
Comuna Vaugneray este situată la cca 20 de km de oraşul Lyon, iar economia sa este bazată pe agricultură, comerţ, artizanat şi turism.
Reprezentatul localităţii franceze va avea discuţii cu autorităţile locale din Dăbuleni pentru susţinerea şi încurajarea cooperării între localităţile Dabuleni şi Vaugneray, realizarea unor relaţii de înfrăţire şi colaborare, precum şi despre oportunităţile de afaceri şi investiţii în comuna Dăbuleni.

În cadrul întâlnirii, Vasile Tudor, viceprimarul oraşului Dăbuleni şi Genevieve Hector, viceprimarul localităţii Vaugneray vor semna, scrisoarea de intenţie privind stabilirea unei relaţii de înfrăţire între cele două localităţi, având importante aspecte de complementaritate care pot fi fructificate prin schimburi şi cooperare în domeniile agricol, în cultură, educaţie, ştiință, turism etc. De asemenea, partea română se va deplasa în Franţa, în perioada imediat următoare, pentru semnarea acordului de înfrăţire între localităţi.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.