Halloween party ideas 2015

Debitul fluviului Dunărea la intrarea în ţară a fost vineri, în scădere cu 10 mc/s faţă de ziua precedentă când înregistra 2.550 mc/s, actualmente fiind cu 1.760 mc/s sub media multianuală a lunii august, stabilită de specialiştii hidrologi la 4.300 mc/s.

Cota dunării la CALAFAT este de - 29

În perioada 11 - 15 august, conform prognozei elaborate de INHGA - CNPB, debitul Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) se va menţine staţionar la valoarea de 2.500 mc/s pe toată durata intervalului de prognoză, cu mult sub cei 4.300 mc/s, care este debitul mediu al lunii august, fapt ce ar putea afecta şi navigaţia pe Dunăre.

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.