Facilităţi pentru investitorii din Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Începând de luna viitoare, municipalitatea din Calafat va oferi o serie de facilităţi investitorilor care vor dezvolta afaceri în oraşul de pe malul Dunării.
Orice companie care investeşte pe teritoriul Calafatului va primi înapoi, în mod indirect, banii viraţi pe taxe şi impozite locale, în investiţii pe domeniul public, care avantajează respectiva companie.

Spre exemplu, dacă un investitor plăteşte în cursul anului 2013 taxe şi impozite locale de 20.000 de euro, la finele anului, acesta depune o cerere prin care solicită diverse lucrări pe domeniul public care îi avantajează compania (un drum de acces sau reabilitarea acestuia către locaţia firmei, extinderea iluminatului până în acea zonă, lucrări de înfrumuseţare, extinderea utilităţilor etc.).
După depunerea cererilor, la începutul anului viitor, Consiliul Local Calafat votează în proiectul de buget toate solicitările investitorilor, în cuantumul sumelor pe care aceştia le plătesc către bugetul local. Municipiul Calafat devine primul oraş care funcţionează pe toată suprafaţa sa, ca un parc industrial.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.