Halloween party ideas 2015

FC Universitatea Craiova a învins în ultimul meci înainte de partida de Cupa României, pe care o va desfăşura marţi, la Piteşti, scor 3-2, împotriva ACS Municipal Craiova.

Nicolo Napoli a trimis în teren o echipă mult schimbată faţă de cea folosită până acum în amicale, preferând să menajeze jucătorii titulari.

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA: Popa, Ciocarla, Balasa, Jorginho, Stania, Riosanu, Vasile Gheorghe, Frasineanu (cpt.), Jackie Nicolae, Balan, Cruceru. 

ACS Municipal Craiova: Grecu, Dinu, Chirita, Dresca, Ciocioana, Turcin, Jeanu, Radut, Tamplaru, Scarlat, Busica.
Antrenor: Nicu Nastasie si Florin Dumitru 


Universitatea a condus la pauză cu 3-0, prin goluri înscrise de Frăsineanu (două) şi Cruceru.
În repriza a doua, în poarta Universităţii a fost introdus un portar adus în probe, Facheris, însă acesta a gafat la ambele acţiuni periculoase ale ACS, fiind învins de fiecare dată.

Jucatorii Universitatii Craiova au intrat pe teren purtand banderole negre şi  păstreaza un moment de reculegere la mijlocul terenului. Frasineanu a avut tricoul cu numarul 6 pe care a fost imprimat portretul CAPITANULUI Craiovei Maxima, Costica Stefanesc.

Brigada de arbitri: Edi Constantinescu, Cristi Nicola, Dragos Stanciu şi Popa Romeo (rezerva).Sursa Foto: www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.