Permis de conducere fals, depistat în PTF Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 17.08.2013, ora 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Vanyov M., în vârstă de 32 ani, cu cetăţenie bulgară  care conducea un autoturism marca Mercedes.

La controlul de frontieră, acesta a prezentat, pe lângă carte de identitate, un permis de conducere eliberat în data de 10.03.2010.
Deoarece existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului prezentat la control, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, iar Centrul Comun de Contact Româno – Bulgar Giurgiu ne-a comunicat faptul că persoana în cauza este posesoarea unui permis de conducere care i-a fost suspendat în data de 29.07.2013.
Cu privire la cele constatate, persoana în cauză declară că a obţinut permisul contra sumei de 100 de euro, de la un cetăţean bulgar al cărui nume nu îl cunoaşte, având nevoie de permis pentru a pleca în Finlanda la munca.
Cetăţeanului bulgar i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat. 

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.