Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, aseară, la PTF Calafat,  o rulotă cu numere de înmatriculare false. Cetățeanul bulgar căruia îi aparține este acum, cercetat penal.

Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, aseară, în jurul orei 23.00, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Calafat, cetăţeanul bulgar Valentin D. în vârstă de 63 de ani, conducând ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Chrysler Voyager şi rulota auto marca Knaus. Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii doljeni au constatat că rulota marca Knaus este neînmatriculată şi are aplicată în fals o plăcuţă de înmatriculare în Olanda.

„Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  sau  neînregistrat”, după cum au precizat reprezentanții STPF Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.