Sorin Iofcea este noul director la şcoala gimnazială „Constantin Gerota“ din Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
La Şcoala gimnazială „Constantin Gerota“, directorul Marian Firicel, profesor de matematică la bază, care a obţinut rezultate cu elevii la olimpiadele şcolare, a fost înlocuit cu profesorul Sorin Iofcea, despre care nu se cunosc prea multe lucruri.

2 comentarii

  1. EU NU STIU DE CE SE FAC MEREU ACESTE SCHIMBARI , OARE PENTRU A NU SE VEDEA TOATE MAGARIILE CARE SE FAC? SE TOT DA LA MANIVELA CA AU FOST IN TABARA ELEVII OLIMPICI , DAR OARE CHIAR AU FOST CEI CARE MERITAU ? DE CE NU SE PUBLICA SI LISTA LOR IMPREUNA CU REZULTATELE OBTINUTE LA CONCURSURILE NATIONALE ? DE CE NU SE PUBLICA SI LISTA CU CEI CARE MERITA SA AIBA BURSE DE MERIT PENTRU A STI TOTI CEI INDREPTATITI CE TREBUIE SA DEPUNA LA DOSAR SI IN CE PERIOADA TREBUIE DEPUS DOSARUL; NU CA IN ALTI ANI CAND NU S-A DAT VREUN RASPUNS CONCRET .
  2. BRAVO . CONDUCEREA SCOLLI A REUSIT SI ACEST AN SA ACORDE BURSELE DUPA BUNUL PLAC . SPER CA INTR-O BUNA ZI SA VADA SI EI CATI DINTRE ELEVII CU BURSE II REPREZINTA LA CONCURSURI SI CE REZULTATE AU OBTINUT LA ACELE CONCURSURI NU LA CELE PE LINIE SI CULOARE DE PARTID DIN CARE FAC PARTE PARINTII .
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.