Alegeri în organizaţiile de femei ale PSD din Cetate, Maglavit şi Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Vineri, 27 septembrie 2013, președintele Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Dolj, Daniela Tarniță, a participat la trei conferințe locale de alegeri: Cetate, Maglavit și Calafat. La ultima dintre acestea i s-a alăturat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

”În județ lucrurile se mișcă bine. Femeile își doresc să se implice din ce în ce mai mult în viața comunităților din care fac parte, și politica este unul dintre mijloacele prin care acestea pot ajuta. Am participat la Cetate la o ședință extraordinară, unde au venit femei minunate, care sunt foarte implicate în tot ceea ce se întâmplă în comună. Avem acolo un președinte extraordinar, în persoana doamnei viceprimar Florescu  Trincă Fibia. Am reușit să facem un grup de lucru la Maglavit, și am luat parte la Conferința Municipală a Femeilor Social-Democrate din Calafat, unde avem de asemenea o organizație puternică, și unde președintele Carmen Ciuică își dorește ca împreună cu colegele din organizație vor să facă o treabă foarte bună, și să pună umărul la câștigarea următoarelor alegeri”, a declarat președintele OJFSD Dolj, Daniela Tarniță.

La Calafat, președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a declarat că este la curent cu ce se întâmplă în localitate, și că este timpul, ca împreună cu ajutorul Organizației Județene, social-democrații să treacă, la viitoarele alegeri, din opoziție la putere. ”Știu ce se întâmplă la Calafat, sunt la curent cu toate lucrurile, și am venit cu mare drag. Am venit să vă spun că Organizația Județeană se uită cu mare atenție la ce se întâmplă la Calafat, ca și în alte foarte multe localități din judeţul nostru, și vă transmit că nu sunteți singuri. Venim să vă ajutăm. O să fim alături de dumneavoastră ori de câte ori o să aveți nevoie, însă avem și pretenții, atât de la Organizația de Femei, cât și de la Organizația PSD Calafat. Spuneați că sunteți de opt ani de zile în opoziție. Mi-aș dori ca după viitoarele alegeri locale să nu mai fim în opoziție, și să fim la conducere, iar asta depinde în foarte mare măsură de dumneavoastră. Încurajez și susțin implicarea femeilor în politică și administrație, pentru că sunt perseverente și disciplinate, dar trebuie să demonstreze că își merită locul. Politica se face pe voturi, acesta fiind singurul criteriul de cuantificare al performanței. Cine este premiant stă în prima bancă”, a spus liderul social-democrat, deputatul Claudiu Manda.

Alături de preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, și președintele OJFSD Dolj, Daniele Tarniță, la Calafat au mai fost: președintele PSD Calafat, Emil Popa; vicepreședintele OJFSD Dolj - Alina Tănăsescu și Larisa Mihalcea; membre ale Biroului Județean - Mihaela Bărbieru, Janina Vlădoiu, Alexandra Presură, Ramona Dumitru, Vera Bălan și Cornelia Cică.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.