Halloween party ideas 2015

Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va reprezintă Oltenia la festivalul ''Traditii argesene'', care va avea loc pe data de 21 - 22.09.2013, în localitatea argeşeană Corbeni.Aceşti minunaţi copii, vor prezenta trei spectacole folclorice şi vor participă la diferite concursuri organizate de gazde.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges.

Mestesugurile vechi prezentate de artisti populari, degustari de produse traditionale, hore, jocuri ,ansambluri folclorice si artisti interpreti, concursuri populare ca cele de tractiune – cai, taiat lemne, tuns oi, mancat rapid si altele, vor reprezenta atractia weekendului din 20-22 septembrie pentru toti vizitatorii comunei Corbeni-Arges.

In acest an, pe scena Festivalului „Traditii Argesene”, vor urca artisti interpreti de renume cum ar fi: Ansamblul Doina Argesului, Gelu Voicu, Traian Francu, Maria Lia Bologa si multi altii.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.