Halloween party ideas 2015

Un şofer de tir polonez s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice duminică, când a fost prins conducând un tir, deşi avea o alcoolemie de... 1,37 mg/l.

Duminică, la ora 17.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere Calafat, care supraveghea traficul pe DN 56 A, în localitatea Cetate, l-a depistat Slawomir Karolak, de 38 de ani, cetăţean polonez, care conducea un tir, deşi era băut. Şoferul polonez a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Calafat, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii doljeni au explicat că pe numele şoferului polonez a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.