Responsive Ad Slot

Latest

latest

Cetăţean din Mali depistat la PTF Calafat cu carte de identitate spaniolă falsă

vineri, 27 septembrie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate spaniolă falsă.  

În data de 26.09.2013, ora 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate spaniolă.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este Bilal M., în vârstă de 23 ani din Mali. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate din Sofia – Bulgaria, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. 
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!