Responsive Ad Slot

Latest

latest

Inginerilor Feroviari din zece țări au fost introduse la noi soluții tehnice pentru pod peste Dunăre, Vidin-Calafat

vineri, 27 septembrie 2013

/ by Calafat News
O tradiție pentru reunind cei mai importanti experti din căile ferate din diferite țări europene, o întâlnire de trei zile în Vratsa. Principalele subiecte discutate au fost legate de problemele privind subgrade și structurilor create de om și a urmări și a structurilor artificiale "a planului de lucru al Comitetului OSJD (Organizația pentru Cooperare între administrațiile de cale ferată), în infrastructură și material rulant în 2013, găzduită de DP a fost o companie națională în infrastructura feroviară.

Activitatea întâlnire au participat reprezentanți ai companiilor feroviare din Belarus, Kazahstan, Lituania, Polonia, Rusia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Republica Cehă și Bulgaria, precum și întreprinderile conectate OSJD "Railtech Slavjana" (Republica Cehă) și "dinți" Ltd. (Polonia).

Inginerii feroviari au actualizat unele dintre deciziile sale anterioare privind recomandări pentru evaluarea impactului de încărcare a crescut asupra sustenabilității elementele principale recuzita de oțel poduri feroviare, criteriile de evaluare pentru site-ul principal pentru linii și metode pentru determinarea sensuri cantitative transmisii. Recomandările au fost identificate pe profilul de cale bezbalastni de poduri metalice. Au fost discutate și proiecte de documente care trebuie prezentate pentru aprobare la reuniunea anuală a Comisiei pentru infrastructură și material rulant în luna octombrie a acestui an,

Reprezentantul companiei "noroi" ("dinți"), Polonia, domnul C. Cherlunchakevich a făcut o prezentare cu titlul "construcția Bezbalastna a suprastructurii pistei utilizată la poduri de cale ferată și viaducte."

Cu interes deosebit a fost urmărită de prezentare pentru construirea podului de la Vidin-Calafat realizate de Dr. inzh.Mario Gulubov de DP "NRIC".

Participanții la întâlnirea cu mare interes examinat și a murit la podul nou deschis. Conf. dr. Popov ZIUP de MTITC le-a prezentat o serie de noi soluții tehnice utilizate în construcția podului și a liniei de cale ferată.

Aceasta este o altă vizită la podul de pe Dunăre Vidin-Calafat de inginerii feroviari. În prima zi după deschiderea podului 120 de ingineri din întreaga Bulgaria examinat combinat rutier și feroviar transfrontalier facilitate. Sonia Machorska

Sursa:www.vidin-online.com
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!