Halloween party ideas 2015

Hoţii au furat aproximativ 200 de metri de cablu din reţeaua de iluminat a podului Calafat-Vidin. Incidentul a avut loc la sfîrşitul săptămânii trecute.

Poliţia localdă din Vidin a declarat că podul a rămas în întuneric după ce hoţii au furat aproximativ 200 de metri de cablu din reţeau de iluminat. Noul pod peste Dunăre dintre România şi Bulgaria, de la Calafat-Vidin, a fost inagurat pe data de 14 iunie şi a fost denumit „Noua Europă“ („New Europe“).   România şi Bulgaria au semnat acordul pentru construirea podului Calafat-Vidin în martie 2000, însă iniţierea proiectului a întârziat din cauza fondurilor insuficiente.

Podul Calafat-Vidin are o lungime de aproximativ doi kilometri, două benzi rutiere pe sens, o linie de cale ferată, două trotuare şi o pistă pentru biciclişti. Toate taxele rutiere vor fi încasate de statul român, iar bulgarii vor rămâne doar cu taxele feroviare. Pentru traversarea podului din Bulgaria în România, va fi percepută o taxă de cel mai probabil de 6 euro în cazul autoturismelor, iar pietonii şi cicliştii vor trece gratuit.

Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.