Halloween party ideas 2015

Un doljean de 22 de ani, dat în urmărire internațională de autoritățile belgiene pentru furt cu consecințe grave – tâlhărie, a fost prins, ieri, de polițiști și introdus în arestul IPJ Dolj. Astăzi va fi prezentat Curții de Apel Craiova pentru confirmarea mandatului internațional și demararea procedurilor de extrădare.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Calafat l-au depistat, ieri, în localitatea Poiana Mare, pe Mihai Dascălu, de 22 de ani, din Craiova persoană urmărită la nivel internaţional de către autorităţile judiciare belgiene pentru săvârşirea infracţiunilor de furt cu consecinţe grave – tâlhărie, faptă săvârşită la data de 07.06.2013 pe teritoriul acestui stat.

„Cel în cauză a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pe numele său, urmând ca astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi efectuării demersurilor pentru extrădare”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.