Halloween party ideas 2015

TSD Calafat şi-a ales, joi 26.09.2013, noua conducere, la conferinţa de alegeri participând atat Presedintele PSD Calafat , dl.ing. Emil POPA , cât şi invitaţi din cadrul conducerii organizaţiei judeţene în persoana lui Florentin TUDOR-Presedintele TSD Dolj cat şi a lui Stelica Baragan.

În prezenta a peste 50 de tineri, au fost alese organele statutare de conducere ale TSD Calafat, tanarul Cosmin Catrina fiind reconfirmat în funcţia de Presedinte al tinerilor social-democrati calafeteni cu unanimitate de voturi.

În cuvantul de încheiere ,presedintele TSD Calafat a subliniat faptul ca la fel ca şi până acum ,organizaţia municipală de la Calafat se va împlica activ în viata politică şi socială a comunităţii, iniţiind şi sprijinind în acelaşi timp nenumarate proiecte menite să aducă tinerei generaţii o nouă şi reala dimensiune a speranţei într-un viitor mai bun şi sigur.
La final, tinerii social-democraţi şi-au desemnat delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeteana de alegeri a TSD Dolj, care va avea loc la Segarcea în prima săptămână din luna octombrie.

Sursa:www.calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.