Alessia va cânta la Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic "Independenţa" Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Vineri 25 Octombrie 2013, la Casa de cultură din Mun. Calafat va avea loc Balul Bobocilor organizat de clasa a-XIII-a C de la Liceul Teoretic "Independenţa". Balul Bobocilor  va începe de la ora 18.30. Invitat special va fi frumoasa artistă Alessia, iar preţul de intrare va fi de 10 lei. 

Născută în Constanţa, în 1983, Alessia se anunţă a fi noua revelaţie a muzicii house. A început să cânte de la 14 ani şi s-a evidenţiat repede, datorită calităţilor vocale. Dar, fiind o perfecţionistă, Alessia a trebuit să muncească mult, pentru a se împlini ca artist. A studiat, timp de 15 ani, dansul şi coregrafia, a luat lecţii de canto şi de imagine. Alessia numără mai multe colaborari cu artişti consacraţi, cum ar fi 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem etc. Singleul "No more", este produs de FlyinState şi i-a adus artistei un contract cu casa de discuri ToCo Internaţional, ei urmând să îi promoveze materialul în peste 70 de ţări. Alessia a primit premiul "New Entry Top Hit", single-ul de debut, "Boro Na Sou Po" fiind votat de către public ca cel mai bun hit al unui nou artist.      

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.