Halloween party ideas 2015

Vineri 25 Octombrie 2013, la Casa de cultură din Mun. Calafat va avea loc Balul Bobocilor organizat de clasa a-XIII-a C de la Liceul Teoretic "Independenţa". Balul Bobocilor  va începe de la ora 18.30. Invitat special va fi frumoasa artistă Alessia, iar preţul de intrare va fi de 10 lei. 

Născută în Constanţa, în 1983, Alessia se anunţă a fi noua revelaţie a muzicii house. A început să cânte de la 14 ani şi s-a evidenţiat repede, datorită calităţilor vocale. Dar, fiind o perfecţionistă, Alessia a trebuit să muncească mult, pentru a se împlini ca artist. A studiat, timp de 15 ani, dansul şi coregrafia, a luat lecţii de canto şi de imagine. Alessia numără mai multe colaborari cu artişti consacraţi, cum ar fi 3 Sud Est, Play&Win, Bob Taylor, Trident, Sistem etc. Singleul "No more", este produs de FlyinState şi i-a adus artistei un contract cu casa de discuri ToCo Internaţional, ei urmând să îi promoveze materialul în peste 70 de ţări. Alessia a primit premiul "New Entry Top Hit", single-ul de debut, "Boro Na Sou Po" fiind votat de către public ca cel mai bun hit al unui nou artist.      

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.