Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean român, care intenţiona să introducă în ţară articole de îmbrăcăminte sportive, inscripţionate cu numele unei  firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 

În data de 22.10.2013, orele 10:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Daewoo Matiz, cetăţeanul român Daniel D., în vârstă de 27 ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului lucrătorii noştri au descoperit un număr de 27 de costume sport, marca ADIDAS, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.
Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat bunurile din Bulgaria, cu intenţia de a le face cadou familiei sale.
Bunurile în valoare de aproximativ 5.300 de lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către organele vamale.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.