Dunărea Calafat are un start perfect de sezon, cu şapte victorii consecutive

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Claudiu Oncică: Am început bine, dar important este să şi terminăm bine.
Deşi domină autoritar campionatul, calafetenii nu se gândesc încă la promovare. 

Invincibilă în acest start de sezon, Dunărea Calafat s-a desprins la cinci puncte de ocupanta locului doi, Progresul Segarcea, şi se anunţă principala candidată la barajul pentru promovare. Anul trecut, calafetenii au ratat de puţin câştigarea titlului judeţean, fiind învinşi pe final de meci la Podari. Acum, gruparea de pe malul Dunării a început un nou proiect, bazat pe jucători tineri, dorind astfel să îşi promoveze talentele crescute în propria pepinieră. Pentru a nu exclude total experienţa din rândul jucătorilor, o calitate ce este necesară în timpul jocurilor cu presiune, formaţia din Calafat a mai păstrat câţiva jucători din vechea gardă, însă majoritatea titularilor sunt fotbalişti tineri.

Se pare că această întinerire considerabilă a lotului nu a adus un regres în campionat pentru Dunărea Calafat, ba din contră, calafetenii au un start de sezon mai bun ca niciodată şi încep, uşor - uşor, să se desprindă de restul grupărilor doljene, echipa dovedindu-se o candidată importantă în lupta pentru accederea la barajul de promovare. Însă tehnicianul formaţiei de la malul Dunării, Claudiu Oncică, rămâne rezervat în privinţa promovării, considerând că finalul de sezon este cel mai important, atunci când vor fi de disputat jocurile din play-off.Cârmaciul calafetenilor nu vrea să repete “performanţa” de anul trecut, când Dunărea Calafat a plecat cu un avantaj considerabil după sezonul regulat, dar a cedat foarte uşor puncte în play-off, pierzând locul la baraj în ultimul joc.

Am reuşit şapte victorii consecutive, am început bine acest campionat, dar important va fi să îl şi terminăm la fel. Nu ne gândim încă la promovare, pentru că nu vrem să repetăm greşeala de anul trecut, când am plecat cu un avantaj bun după sezonul regulat, dar am cedat uşor puncte în play-off, iar Podariul a reuşit să ne ia faţa. Obiectivul la Calafat este să câştigăm fiecare meci, iar când se va apropia finalul sezonului, ne vom gândi la baraj. Avem o echipă tânără, jucăm bine în acest moment, dar, cum am zis, suntem la început, chiar dacă este etapa a VII-a. Important este să ţinem acest ritm, să îi facem pe aceşti copii să înţeleagă că partea de final contează, deoarece anul trecut am avut parte de o experienţă urâtă şi am cedat în ultimele meciuri, când, în loc să culegem laurii parcursului bun de sezon, ne-am plafonat.

A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Oncică Claudiu

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.