Halloween party ideas 2015

Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale a fost marcată astăzi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj prin organizarea evenimentuluiu Porţilor Deschise. Au fost prezentate autospeciale de stins incendii, autospeciale pentru transport victime multiple, autospeciala CBRN, barca pneumatică, echipamente de scafandru şi autospeciala deblocare-salvare din dotarea ISU.

Subunităţile din Craiova ale ISU Dolj au fost vizitate de elevi de la Şcoala nr. 29, Şcoala Ţuglui, Grădiniţele Elena Farago şi nr. 42 cu două grupe, în total 120 copii. În judeţ, Detaşamentul Calafat a primit vizita a aproximativ 30 de copii de la Şcoala nr.1 Calafat.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.