EXPOZITIE DE SCULPTURĂ ŞI PICTURĂ A ARTIŞTILOR CALAFETENI, BOGDAN BOBIN ŞI CRISTIAN RUDĂREANU - JOI 31 OCTOMBRIE LA MUZEUL DE ARTĂ -CALAFAT

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
JOI, 31 OCTOMBRIE VA AVEA LOC DESCHIDEREA EXPOZIŢIEI DE SCULPTURA ŞI PICTURĂ A DOI ARTIŞTI CALAFETENI CARE ÎN URMĂ CU O LUNĂ AU EXPUS LA TEATRUL NOTTARA DIN BUCURESTI.
ÎNCEPÂND CU ORA 17.00 SE VA DESCHIDE ŞI LA CALAFAT, ÎN PREMIERĂ, MAI ALES CA ÎN ULTIMA PERIOADĂ ÎN ARTA S-A PUS MAI PUŢIN ACCENT PE SCULPTURĂ. SCULPTURILE SUN REALIZATE ÎN LEMN IAR PICTURILE CU CULORI DE STICLĂ.
STILUL ABORDAT ESTE UNUL NOU. VOR FI PREZENTATE 40 DE TABLOURI ŞI PESTE 30 DE SCULPTURI.

CALAFETENII SUNT INVITAŢI LA O SEARĂ DE ARTA ŞI REALAXARE.
ÎN DESCHIDERE VA CÂNTA BINECUNOSCUTUL INTERPRET DE MUZICĂ FOLK, DAN VANĂ.

Sursa:actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.