Responsive Ad Slot

Latest

latest

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere la P.T.F. Calafat

joi, 17 octombrie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosare penale pe numele a trei cetăţeni care au fost depistaţi cu nereguli la frontieră.

În data de 16.10.2013, ora 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca BMW, cetăţeanul bulgar Mitev E., în vârstă de 23 de ani, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc.
Procedând la verificarea documentului în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este fals şi că cetăţeanul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Samodoumov Z., în vârstă de 52 ani, la volanul unui autocamion marca MAN cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul are numerele de înmatriculare expirate din data de 08.08.2013.

În aceeaşi zi, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Alin B., în vârstă de 35 ani, la volanul unui autoturism marca BMW cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate ale autoturismului sunt false, numerele aplicate pe acesta fiind atribuite unei alte maşini.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!