Responsive Ad Slot

Latest

latest

Patru cetăţeni pakistanezi depistaţi ascunşi într-un tir la P.T.F. Calafat

luni, 28 octombrie 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat ascunse într-un tir patru persoane de origine pakistaneză, care au încercat să intre ilegal în România.

În data de 26.10.2013, ora10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul polonez Barbara W., în vârstă de 40 de ani, conducând autocamionul marca IVECO, cu numere de înmatriculare poloneze.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, echipa mixtă compusă din poliţişti de frontieră români şi bulgari a depistat în compartimentul marfă încărcat cu citrice, patru persoane de sex masculin care au declarat verbal că sunt cetăţeni pakistanezi şi că nu deţin niciun document de identitate.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că migranţii au plecat din Pakistan în urmă cu aproximativ două luni pe ruta Iran –Turcia-Grecia, unde au stat ascunşi într-o casă părăsită, îmbarcându-se mai apoi într-o parcare în camionul polonez.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar încheiat, cele patru persoane au fost preluate de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

FOTO: POLIŢIA DE FTONTIERĂ

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!