Responsive Ad Slot

Latest

latest

Porturile Cetate, Calafat, Bechet, administrate de Consiliul Judeţean Dolj

miercuri, 9 octombrie 2013

/ by Calafat News
În urma descentralizării porturile de la Dunăre îşi vor schimba administratorii. Acestea vor fi preluate de consiliile judeţene.

Consiliul judeţean Dolj va administra porturile Cetate, Calafat, şi portul Bechet. Autorităţile judeţene sunt convinse că reuşi să primească şi banii pentru investiţii. „Dacă aceste porturi nu vin şi cu banii de la guvern atunci nu am făcut nimic. Ne vom lăuda doar că am preluat  porturile”, a spus Ion Prioteasa, preşedintele  Consiliului Judeţean Dolj.  

Autorităţile din Bechet susţin că odată ce va intra în administrarea primăriei, portul va aduce mulţi bani la buget. “Preluarea acestui port ar însemna nişte venituri suplimentare la buget, ceea ce ne-ar permite şi nouă o dezvoltare mai bună, crearea câtorva locuri de muncă, o situaţie mai bună pentru locuitori”, a spus Adrian Glăvan, viceprimarul oraşului Bechet.  

Primăria Bechet încasează în prezent doar o taxă de maximum 2 euro pentru fiecare autoturism sau tir care tranzitează porţiunea de drum administrată de oraş.

Sursa:adevarul.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!