Halloween party ideas 2015

La meciul Dunărea Calafat - Dunărea Bistreţ au fost eliminaţi câte doi jucători de la ambele echipe.
Comisia de disciplină a stabilit următoarele sancţiuni:

COCA MARIAN (Dunărea Calafat) eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi a fost sanctionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 60 lei.

ROSIANU MARIUS  (Dunărea Calafat) eliminat pentru comportare violentă şi a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 200 lei.

NEDELEA IONUT ADRIAN (Dunarea Bistret) eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi a fost sanctionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 60 lei.

FIRULESCU ALEXANDRU (Dunarea Bistret) eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene şi a fost sanctionat cu o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 60 lei.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.