Halloween party ideas 2015

Reprezentativa Doljului a reuşit să se impună ieri, scor 4-2, în faţa selecţionatei Argeşului, într-un joc disputat pe „sinteticul“ de la Bradu contând pentru grupa a treia a Cupei Regiunilor.
Gazdele au condus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Ciprian Andrei Alecu (‘28) şi Alexandru Andrei (‘35), dar doljenii au restabilit egalitatea până la pauză, marcând prin Răzvan Răducanu (‘40-penalti) şi Daniel Dumbra (‘45). Golurile victoriei oltenilor au fost semnate de Marius Coca (‘65) şi Ion Creţu (‘80).

Acum, selecţionata de amatori a Dojului aşteaptă cu încredere partida de săptămâna viitoare, care se va juca la Calafat, în compania reprezentativei similare a Braşovului, partidă decisivă în privinţa câştigării grupei.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.