Șoferul care a vrut să-l mituiască pe ajutorul șefului de Post din Radovan, arestat pe 20 de zile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Bărbatul de 42 de ani, din Calafat, care a vrut să-i dea 120 de euro șpagă ajutorului șefului de Post din Radovan și a fost prins în flagrant, a fost arestat pe 20 de zile. Mandatul a fost emis ieri, de Tribunalul Dolj. Bărbatul a vrut să-i dea agentului chiar în ziua în care i-a luat permisul 500 de lei, dar a fost refuzat.

Judecătorii Tribunalului Dolj au emis ieri mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile pe numele lui Zamfir Curte, pentru dare de mită.

“Admite propunerea de arestare preventiva formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj În baza art.136 C.pr.pen., art. 143 C.pr.pen. şi art. 1491 C.pr.pen. raportat la art. 148 alin. 1 lit. f C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zamfir Curte, pe o durată de 20 de zile, începând cu data de 11 octombrie 2013 şi până la data de 30 octombrie 2013 inclusiv. Cu recurs în termen de 24 ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 11 octombrie 2013″, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.

Zamfir Curte a rămas fără permis pe 8 octombrie, când lucrătorii Postului de Poliţie Radovan au executat o acţiune pe linia respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice. Conducătorul auto i-a oferit agentului de poliţie, Alin Alexie, pe loc, suma de 500 lei pentru a-i restitui permisul de conducere şi a i se distruge procesul-verbal de contravenţie, ofertă ce a fost refuzată categoric.
Ulterior, în cursul zilei de 9 octombrie, poliţistul s-a prezentat la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj unde a formulat denunţ împotriva lui Curte, întrucât acesta a insistat, în mai multe rânduri, să se întâlnească cu el pentru a-i da bani în schimbul restituirii permisului de conducere.În baza denunțului, ieri a fost organizată prindere în flagrant a lui Curte, conducătorul auto fiind surprins după ce a oferit suma de 120 euro poliţistului, chiar în biroul acestuia din Postul de Poliţie Radovan.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.