Halloween party ideas 2015

Bărbatul de 42 de ani, din Calafat, care a vrut să-i dea 120 de euro șpagă ajutorului șefului de Post din Radovan și a fost prins în flagrant, a fost arestat pe 20 de zile. Mandatul a fost emis ieri, de Tribunalul Dolj. Bărbatul a vrut să-i dea agentului chiar în ziua în care i-a luat permisul 500 de lei, dar a fost refuzat.

Judecătorii Tribunalului Dolj au emis ieri mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile pe numele lui Zamfir Curte, pentru dare de mită.

“Admite propunerea de arestare preventiva formulată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj În baza art.136 C.pr.pen., art. 143 C.pr.pen. şi art. 1491 C.pr.pen. raportat la art. 148 alin. 1 lit. f C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zamfir Curte, pe o durată de 20 de zile, începând cu data de 11 octombrie 2013 şi până la data de 30 octombrie 2013 inclusiv. Cu recurs în termen de 24 ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 11 octombrie 2013″, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.

Zamfir Curte a rămas fără permis pe 8 octombrie, când lucrătorii Postului de Poliţie Radovan au executat o acţiune pe linia respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice. Conducătorul auto i-a oferit agentului de poliţie, Alin Alexie, pe loc, suma de 500 lei pentru a-i restitui permisul de conducere şi a i se distruge procesul-verbal de contravenţie, ofertă ce a fost refuzată categoric.
Ulterior, în cursul zilei de 9 octombrie, poliţistul s-a prezentat la sediul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj unde a formulat denunţ împotriva lui Curte, întrucât acesta a insistat, în mai multe rânduri, să se întâlnească cu el pentru a-i da bani în schimbul restituirii permisului de conducere.În baza denunțului, ieri a fost organizată prindere în flagrant a lui Curte, conducătorul auto fiind surprins după ce a oferit suma de 120 euro poliţistului, chiar în biroul acestuia din Postul de Poliţie Radovan.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.