UPDATE/Un bărbat de 42 de ani din Calafat prins în timp ce voia să-i ofere șpagă unui polițist ca să-i dea permisul de conducere înapoi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un bărbat de 42 de ani din Calafat a fost prins în flagrant  în timp ce îi oferea șpagă 120 de euro ajutorului șefului de Post din Radovan, ca să-i înapoieze permisul de conducere. Flagrantul a fost realizat ca urmare a denunțului polițistului, înregistrat la Serviciul Județean Anticorupție Dolj.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, astăzi, în jurul orei 11.00, ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Radovan au organizat un flagrant în cadrul căruia  a fost prins Zamfir Curte, de 42 de ani, din Calafat în timp ce îi oferea agentului Alin Alexie, de 23 de ani, ajutor al șefului Postului de Poliție Radovan, suma de 120 euro pentru a-i înapoia permisul de conducere.

Agentul de poliție îi reținuse permisul doljeanului în urmă cu două zile ca urmare a unei încălcări a regimului circulației pe drumurile publice, a trecut pe culoarea roșu a semaforului electric amplasat pe DN 56, iar în cursul zilei de ieri făptuitorul a contactat subofițerul oferindu-i o sumă de bani. Ulterior agentul de poliție și-a anunțat superiorii și pe ofițerii anticorupție, astfel că a fost organizat flagrantul.

„Făptuitorul a fost preluat de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dolj pentru audieri și dispunere măsurilor necesare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

UPDATE: Zamfir Curte a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, iar pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pe 24 de ore. Doljeanul a fost introdus în arest și astăzi va fi prezentat Tribunalului Dolj cu procpunere de arestare preventivă pentru dare de mită.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.