Responsive Ad Slot

Latest

latest

UPDATE/Un bărbat de 42 de ani din Calafat prins în timp ce voia să-i ofere șpagă unui polițist ca să-i dea permisul de conducere înapoi

joi, 10 octombrie 2013

/ by Calafat News
Un bărbat de 42 de ani din Calafat a fost prins în flagrant  în timp ce îi oferea șpagă 120 de euro ajutorului șefului de Post din Radovan, ca să-i înapoieze permisul de conducere. Flagrantul a fost realizat ca urmare a denunțului polițistului, înregistrat la Serviciul Județean Anticorupție Dolj.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, astăzi, în jurul orei 11.00, ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Radovan au organizat un flagrant în cadrul căruia  a fost prins Zamfir Curte, de 42 de ani, din Calafat în timp ce îi oferea agentului Alin Alexie, de 23 de ani, ajutor al șefului Postului de Poliție Radovan, suma de 120 euro pentru a-i înapoia permisul de conducere.

Agentul de poliție îi reținuse permisul doljeanului în urmă cu două zile ca urmare a unei încălcări a regimului circulației pe drumurile publice, a trecut pe culoarea roșu a semaforului electric amplasat pe DN 56, iar în cursul zilei de ieri făptuitorul a contactat subofițerul oferindu-i o sumă de bani. Ulterior agentul de poliție și-a anunțat superiorii și pe ofițerii anticorupție, astfel că a fost organizat flagrantul.

„Făptuitorul a fost preluat de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dolj pentru audieri și dispunere măsurilor necesare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

UPDATE: Zamfir Curte a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, iar pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pe 24 de ore. Doljeanul a fost introdus în arest și astăzi va fi prezentat Tribunalului Dolj cu procpunere de arestare preventivă pentru dare de mită.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!