Atenţie şoferi ! Odată cu vremea rea, încep şi controalele în trafic pentru verificarea dotării cu anvelope de iarnă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii îi vor sancţiona pe şoferii care nu au maşinile echipate corespunzător.

Dacă şoferii nu se conformează şi conduc autoturismele pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, polei sau gheaţă, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarna, riscă amenzi usturătoare.

"Conducătorul auto care este depistat conducând un autovehicul pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, gheaţă sau polie, fără a avea montate anvelope destinate anotimpului de iarnă, riscă o amendă cuprinsă între 720 şi 1.600 lei. Totodată, i se va reţine certificatul de inmatriculare", a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.