Halloween party ideas 2015

Podul Calafat - Vidin va fi deszăpezit integral de bulgari. Autorităţile din România ar fi trebuit să trimită utilajele pe jumătatea noastră de pod, dar acest lucru nu se va întâmpla pentru că instituţiile nu au organizat până acum o licitaţie.

Bulgarii au decis că vor deszăpezi şi bucata noastră de pod, ca să nu existe cumva probleme, având în vedere că partea română era total nepregătită.

Aşa că singura treabă pe care o mai are partea română este să modifice infrastructură. Mai precis, trebuie să asfalteze 30 de metri înainte de graniţa românească pentru ca utilajele bulgăreşti să aibă unde întoarce.

Problema deszăpezirii podului a fost pusă în discuţie la finalul săptămânii trecute în cadrul unei întâlniri dintre prefectul român şi omologul său bulgar.

Atunci, vecinii de peste Dunăre au anunţat că încheiaseră deja un contract pentru jumătatea lor de pod. Prefectul judeţului Dolj, Marius Deca, venise cu propunerea ca deszăpezirea să se facă exact ca pe podul de la Giurgiu, şi anume, un an de către bulgari şi un an de către români.

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.