Halloween party ideas 2015

POZĂ DIN ARHIVĂ
Noaptea trecută, în jurul orei 00.45, pe DJ 553, în afara localităţii doljene Ciupercenii Noi, Radu V., 19 ani, din comuna Cetate, Dolj în timp ce conducea un autoturism pe fondul vitezei excesive în condiţii de ceaţă densă, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei Mirabela M, de 19 ani, din Ciupercenii Vechii, judeţul Dolj care a fost transportată la Spitalul Municipal Calafat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Mun. Calafat pentru recoltarea de probe biologice. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.