Halloween party ideas 2015

Linia de autobuze "Vidin-Calafat-Craiova" este închis din cauza lipsei de pasageri pe această rută. Acest lucru a fost anunțat de către Nikolay Nikolov - partener în ramura Vidin de "Evroturing", care a transportatorilor de persoane pe linie. Decizia de a înceta traficul pe această linie a fost luată de o lună în urmă, au fost în mod regulat a inregistrat pierderi pentru companie. curse regulate de autobuz a început de funcționare de la Vidin în orașul românesc Craiova și Calafat după deschiderea " Pod Dunărea 2 " la data de 15 iunie a acestui an. 

A fost aprobat și programate transportatorii ca la Calafat a avut trei autobuze pe zi, de la Vidin și la Craiova - unul. Tariful de la Vidin la Calafat a fost de 5 Lev(12 RON), și de la Vidin la Craiova - 15 Lev(35 RON). Taxele de trecere pe "Pod Dunăre 2" sunt € 25 într-un fel. Distanța de la Vidin la Calafat fi acoperite în 15 minute, iar pună la Craiova este de aproximativ 90 km și călătoreşti mai mult de o oră.

Plata taxei de trecere a frontierei de la autobuze este de 100 de leva în ambele direcții și adăugarea la acest cont și € 13 pierderi pentru călătorii la Craiova, suma devine mai mare pentru operatorii de transport, a declarat BTA Vergil Alexiev.

Proprietarul companiei de transport maritim el a explicat că de la început a refuzat să sprijine linia, ca estimări au arătat că acesta va suferi pierderi. 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.