Halloween party ideas 2015

Podul Calafat-Vidin, care face legătura între România şi Bulgaria, va intra în reparaţii, de luni. Deşi au trecut de la inaugurare doar cinci luni, inspectorii bulgari au descoperit nu mai puţin de 20 de probleme.

Vor fi demarate lucrări de reasfaltare care vor restricţiona traficul pe ambele sensuri. Din raportul de anchetă întocmit de oficialii bulgari reiese că sunt afectaţi doar patru centimetri din cei zece câţi are stratul asfaltic, aşa că structura podului nu este compromisă.

O altă defecţiune o reprezintă fisurile provocate de drenajul slab al podului, ce provoacă scurgeri de apă sub asfalt. Reparaţiile sunt suportate în întregime de firma constructoare. Podul dintre Calafat şi Vidin a fost pavat în luna aprilie, inaugurat în iunie şi face parte din Coridorul IV de transport Pan-european.

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.