Halloween party ideas 2015

POZĂ DIN ARHIVĂ
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară articole de îmbrăcăminte sportive, inscripţionate cu numele unor  firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 

În data de 02.11.2013, orele 14:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară la volanul unui autoturism marca VW Golf, cetăţeanul român Petru L., în vârstă de 59 ani.
Procedând la verificarea autoturismului lucrătorii noştri au descoperit în mai multe colete 28 de costume sport inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat bunurile din Vidin - Bulgaria cu scopul de a le face cadou familiei.

Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, bunurile în valoare de aproximativ 5.450 de lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către autorităţile vamale.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.