Responsive Ad Slot

Latest

latest

Și-a cumpărat pistol și muniție din Bulgaria și le-a introdus ilegal în țară. Polițiștii i le-au găsit la percheziție

vineri, 1 noiembrie 2013

/ by Calafat News
Un doljean de 35 de ani este cercetat penal după ce, în urma unei percheziții făcute ieri de polițiști, la el acasă s-au găsit un pistol și 29 de cartușe de calibrul 9 mm, pe care le cumpărase din Bulgaria și le introdusese ilegal în țară. Arma și muniția au fost confiscate de oamenii legii.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase şi Secţiei 6 de Poliţie Rurală Giubega au efectuat, ieri, o percheziţie la locuinţa lui Florin Zeicu, de 35 de ani, din comuna Galicea Mare, ocazie cu care a fost identificat un pistol Ekol neletal supus autorizării şi un număr de 29 cartuşe, toate de calibrul 9 mm. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta nu este deţinător legal al acestei arme, pe care a cumpărat-o în data de 19.09.2013 din Republica Bulgaria şi a introdus-o în aceeaşi zi, fără drept, în România, fără a o declara organelor de control vamale, pe la PTF Calafat.

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată, arma şi cartuşele fiind ridicate în vederea cercetărilor”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!