Halloween party ideas 2015

Un bărbat de 51 de ani din Calafat a murit, aseară, în localitatea Piscu Vechi. Din cauza vitezei cu care circula, bărbatul s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 18.00, în afara localităţii Piscu Vechi, Savastel Pădureanu, de 51 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Chevrolet, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, poliţiştii ajunşi la faţa locului întocmind în cauză dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.