Halloween party ideas 2015

POZĂ DIN ARHIVĂ
În data de 11.12.2013 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum  la o centrală termică de apartament, în mun. Calafat, proprietar Vasile O. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la  coșul de fum,  existând posibilitatea de propagare la apartamentele din bloc. Din cauza  unui  coş de fum necurăţat de funingine, a ars izolaţia din vată de sticlă a coşului de fum (aproximativ 15 m).

În data de 13.12.2013 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitului Viorel V., în mun. Calafat, str. Călăraşi. La sosirea echipajului de la pompieri, incendiul era lichidat de către proprietar, ajutat de 3 vecini. Din cauza unui aparat de gătit nesupravegheat și  supraîncălzit, au ars  o hotă, un tv., un cuptor microunde, tavanul din PVC al bucătăriei pe aproximativ 12 mp.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.