Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat nouă cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un locaş special amenajat în spatele cabinei unui microbuz. 

În data de 29.12.2013, ora 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz marca Mercedes, apatridul Jamshid M., în vârstă de 27 ani.
În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a efectuat un control cu aparatura din dotare asupra mijlocului de transport în urma căruia a descoperit ascunşi, într-un locaş special amenajat în spatele cabinei microbuzului, nouă cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 16 şi 28 ani, care intenţionau să intre ilegal în ţară.
În cadrul primelor cercetări s-a stabilit faptul că persoanele în cauză au plecat în urmă cu câteva luni din Siria şi au plătit unor călăuze din ţara de origine suma de aproximativ 3.000 euro de persoană pentru a ajunge în Austria.
           Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză,  nepermiţându-le intrarea pe teritoriul României.
În baza protocolului româno-bulgar, cetăţenii sirieni, şoferul şi autovehiculul au fost preluate de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.