PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de Revelion

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Meteorologii anunţă în general vreme frumoasă pentru zilele următoare. Primele zile ale anului 2014 vin cu temperaturi ce se vor situa în general peste normalul începutului de an. 

Duminică, în regiunile vestice, la deal şi la munte temperaturile vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit la sfârşitul lunii decembrie, iar soarele va împarti cerul cu norii. În schimb, în zonele joase din sudul, estul şi centrul tarii cerul va fi înnorat şi local va fi ceaţă, care pe suprafeţe mici va persista, iar regimul termic se va încadra în limitele specifice datei calendaristice. Izolat ceaţa va fi asociată cu burniţă, iar vântul se agita putin numai pe la munte. Temperaturile maxime vor pleca de la 1, 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Câmpia Română şi se vor opri la 14,15 grade în Dealurile de Vest.

Luni

Săptămâna începe cu vreme inchisa in zonele joase, în special din sud şi est, unde norii josi şi ceaţa vor persista şi vor fi asociate trecător cu burniţe sau fulguieli. În aceste condiţii, este posibil ca izolat sa se formeze polei. De o vreme ceva mai placută se vor bucura locuitorii zonelor deluroase si montane, acolo unde norii mai lasa loc şi soarelui. Vântul se simte uşor numai prin Moldova şi Dobrogea, iar amiaza vine cu 0...2 grade în zonele cu ceaţă persistentă, mai ales din sud şi sud-est pana la 10 grade în dealurile Munteniei.

Marţi

În ultima zi a anului 2013, cerul va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a ţării, mai persistenţi în zonele joase, unde pe alocuri va fi şi ceaţă. Cu totul izolat vor fi posibile burniţe sau fulguieli, iar vântul nu va avea excese nici in acestă zi. Totuşi, este vorba despre temperaturi uşor mai ridicate decât cele specifice sfârşitului de an, cu maxime de la 1 grad în estul Transilvaniei şi Câmpia Română până la 8 grade în Dealurile de Vest.

Săptămâna viitoare

Primele zile ale anului 2014 vin cu temperaturi ce se vor situa în general peste normalul începutului de an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 6 grade. Norii vor domina cerul în majoritatea zonelor si vor fi mai persistenţi în regiunile din sud şi din est. Totodata nu lipsesc precipitaţiile, deşi vor fi slabe cantitativ, acestea se vor semnala local şi vorbim mai ales despre ploi şi burniţe, iar în zona montana, trecător, şi despre ninsori. Se menţin şi condiţiile de ceaţă.

Sursa:www.romaniatv.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.