Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean iranian care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.

În data de 21.01.2014, în jurul orelor 17.00, s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui camion marca Volvo, cetăţeanul iranian Ramin N., în vârstă de 39 ani.

După efectuarea controlului de frontieră, şoferul camionului intenţionând să plătească taxa de pod la casierul de la casa de taxare, a înmânat acestuia o bancnotă de 100 euro care prezenta suspiciuni de fals.
Acesta declară că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că a procurând-o în urma unui schimb valutar efectuat în Bulgaria.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă  pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede de hârtie străine falsificate.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.