Halloween party ideas 2015

O femeie a murit şi alta a fost rănită după ce zidul unei case s-a prăbuşit peste ele. Incidentul s-a produs astăzi, în localitatea doljeană Caraula. Potrivit poliţiştilor doljeni care în acest moment fac cercetări la faţa locului, zidul unei case pe care proprietarul, Marin Titel, de 62 de ani, încerca să o demoleze s-a prăbuşit peste două femei, care treceau pe trotuar. Maria Pociolică, de 87 de ani, din comuna Caraula a murit pe loc, iar cealaltă, identificată drept Sevastiţa Păun, de 77 de ani, din aceeaşi localitate a fost rănită. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul din Calafat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.