Gică Popescu şi-a prezentat programul cu care vrea şefia FRF

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Fostul jucător al Universităţii Craiova, Gică Popescu, a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele puncte din programul “E timpul! Respect România!”, programul său de candidatură la şefia Federaţiei Române de Fotbal. 11 subiecte a atins Gică Popescu, fostul jucător al Universităţii Craiova, la conferinţa în care şi-a prezentat programul pe care vrea să îl pună în practică, dacă va câştiga şefia FRF.

Alături de el s-au aflat Gică Hagi, Bogdan Stelea şi Ilie Dumitrescu, foşti fotbalişti ai “Generaţiei de aur”, conduşi la acea vreme chiar de Gică Popescu, în teren. Printre punctele prezentate de Popescu se numără înfiinţarea a opt centre regionale pentru fotbalul juvenil, fiecare dintre acestea urmând să aibă o selecţionată.  42 de scouteri vor avea obligativitatea de a cunoaşte copii şi juniorii care sunt în circuit.

Toţi antrenorii de la loturile naţionale vor colabora între ei. De exemplu, când echipa de 15 ani are un meci, toţi antrenorii naţionalei trebuie să fie acolo. Astfel putem crea un grup cu acelaşi mod de a gândi. Ei vor răspunde în grup în privinţa rezultatelor. Antrenorii de la lot vor fi obligaţi să locuiască în Bucureşti. Trebuie să creăm antrenori capabili să implementeze această strategie, toţi vor avea licenţă UEFA.
A spus Gică Popescu

Pensii pentru fotbalişti

Preluând un model occidental, Gică Popescu vrea să promoveze un fond de pensii pentru fotbalişti, la care să cotizeze toţi jucătorii din primele trei ligi. Ar urma ca la retragere, aceştia să beneficieze de o pensie.

Acest fond va fi bazat pe modelul celui existent acum în Olanda, la care şi eu am contribuit timp de patru ani. În ciuda reticenţei mele iniţiale, am fost obligat să cotizez la acest fond de pensii. În urma celor patru ani de contribuţii, primesc timp de 30 de ani suma de 5.000 de euro lunar.
A spus Popescu

Alte puncte prezentate în programul “E timpul! Respect România!” sunt: atragerea copiilor către fotbal, înfiinţarea unui ligi regionale, atragerea stranierilor, apropierea tinerilor fotbalişti de fostele glorii ale echipei naţionale.  

Gică Popescu şi-a prezentat şi echipa cu care ar dori să lucreze la federaţie, dacă va câştiga alegerile:

Anghel Iordănescu- director tehnic;
Gică Hagi - se va ocupa de implementarea strategiei la nivel naţional;
Bogdan Stelea- antrenor U21;
Adalbert Kassai - secretar general;
Dumitru Mihalache- director dezvoltare;
Cristian Bivolaru- relaţii internaţionale;
Paul Prodan - director financiar;
Ilie Dumitrescu - director al departamentului strategie şi program;
Mihai Neguţ - PR.

Sursa:www.editie.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.