Halloween party ideas 2015

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, a fost găsit decedat, ieri dimineaţă, pe câmp, la marginea comunei. Culmea este că cea care l-a găsit a fost chiar soția bătrânului. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, din verificările efectuate s-a stabilit că este vorba despre Giubelan Constantin, de 79 de ani, din Moţăţei. Bătrânul a plecat de acasă în cursul zilei de miercuri, după prânz, fără să spună unde merge, iar soţia sa, văzând că nu s-a mai întors, a început să îl caute. Ieri dimineaţă l-a găsit decedat pe câmp, la aproximativ 50 de metri de drumul principal. Medicul de familie a confirmat că bătrânul era înregistrat în evidențe cu afecțiuni cardiace, decesul fiind cauzat de un stop cardio-respirator.

 „Nu există suspiciuni cu privire la deces, pe corpul neînsuflețit nefiind găsite urme de violență. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace”, a precizat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.