Halloween party ideas 2015

Poza din Arhiva
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat zece persoane – un cetăţean sirian, trei libanezi şi şase cetăţeni azeri – care intentionau să intre ilegal în România folosind documente false sau aparţinând altor persoane.

 În data de 18.01.2014, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca BMW, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate germană.

Procedând la verificarea documentului, lucrătorii noştri au constatat că persoana prezentă la control nu corespunde cu cea din document. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este cetăţeanul sirian Yakub D., în vârstă de 25 ani, care a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la un cetăţean bulgar ale cărui date de identitate nu le cunoaşte,  cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
 O zi mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca VW Golf înmatriculat în Polonia, trei persoane care au prezentat la controlul de frontieră cărţi de identitate poloneze.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că acestea sunt false. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni libanezi, cu vârste cuprinse între 12 şi 45 ani. Aceştia au declarat că şi-au procurat documentele de călătorie de la un cetăţean bulgar ale cărui date de identitate nu le cunosc, cu scopul de ajunge într-un stat din vestul Europei.

 Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra in ţară, la volanul unui microbuz marca Ford înmatriculat în Germania, cetăţeanul grec Rompert N. în vîrstă de 44 ani. Acesta era însoţit de şase persoane care au prezentat la controlul de frontieră paşapoarte cu însemne germane şi elene.

Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele prezente la control nu corespund cu cele din fotografii. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni azeri, cu vârste cuprinse între 16 şi 75 ani. Aceştia au declarat că au plătit câte 500 de euro de fiecare pentru a ajunge din tara de origine în Turcia, iar în România au încercat să ajunga ilegal cu ajutorul şoferului microbuzului. Destinaţia lor era un stat din vestul Europei.

Conform  protocolului româno-bulgar, persoanele şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.